3 retter jeg snart vil lave

Jeg er (ligesom så mange andre efterhånden) fan af ikke altid at bygge sit aftensmåltid op omkring kødet. Jeg har bare fået øjnene op for, at man sagtens kan lave et lækkert måltid med en masse spændende smage og konsistenser uden at savne kød. Min kæreste er ikke helt enig (en mand skal jo have sit kød, som han så godt argumenteret udtrykker det), men eftersom det som regel er mig der laver mad, er det for det meste også mig der beslutter hvad den står på og det klager han ikke over. 😉

Jeg har igen fundet tre opskrifter frem som jeg helt sikkert snart skal lave. Mit blogfeed flyder altid over med lækre opskrifter og mit største dilemma når jeg skal lave mad er at vælge mellem alle de lækre opskrifter, for der er bare altid så meget mad jeg har lyst til at lave!

Den første opskrift er vegetarisk og fra Vanløse Blues, som konstant lægger super lækre opskrifter op. Jeg har lyst til at lave dem allesammen! Den her opskrift er på edamamefrikadeller med græskarfritter og brocolli taboulleh og lyder super lækker!

Edamame frikadeller

De her quesadillas ser mega lækre ud! Vi har en grønthandler som sælger de lækreste fladbrød og de skal helt sikkert bruges til at lave den her opskrift på Quesadilla med avokado, æg og serrano skinke, jeg synes det lyder som en perfekt kombination af råvarer!

frokost-sandwich

Til sidst kommer her et tip til en opskrift på Boghvedecookies fra altid inspirerende The Food Club. Jeg bagte dem forleden, blot med almindeligt hvedemel i stedet for boghvedemel og de blev sindsygt gode!! Og så bilder jeg mig selv ind at de er bare en lille smule sundere end de fleste cookies (hvilket resulterede i, at jeg spise fire på 2 dage 😉 ).

cookies

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *