3 retter jeg snart vil lave

Spicy-Vegetarian-Falafel-Naanwich-600x900

Jeg følger tonsvis af madblogs og bliver konstant inspireret af nye og lækre opskrifter. Det er sjældent jeg følger opskrifterne til punkt og prikke, men de er en super god inspirationskilde, når ideerne ikke altid lige vælter ud af hovedet om aftenen efter en lang dag. Her kommer tre opskrifter, som jeg selv skal lave snarest muligt da de bare ser super lækre ud. Den første er den her Spicy Falafel and Naan Sandwich. Jeg er kæmpe fan af kikærter og specielt i form af enten humus eller falafel. Derudover er et af mine favoritkøkkener klart det indiske og specielt deres naan brød, så den her sandwich lyder ret genial i mine ører sammen med stegte grøntsager. Den skal i hvert fald prøves snarest!

banh mi

Sammen med det indiske køkken er vietnamesisk også klart blandt mine favoritter. Det er bare som om man aldrig går galt med kombinationen af ingefær, chili og hvidløg og så en masse sprøde grøntsager. Banh Mi er en form for vietnamesisk sandwich med syltede grøntsager, marineret svinekød og luftigt brød. Den kombination er genial og smager bare vildt godt. Der ligger faktisk en café lige rundt om hjørnet her i Stoke Newington, som udelukkende laver banh mi sandwich, jeg har ikke prøvet den endnu, men det skal virkelig snart være! Indtil da, vil jeg forsøge mig med at lave det selv ud fra den her opskrift hos FoodFanatic.

chickpea stew

Den sidste opskrift her lavede jeg faktisk igår. Hold.nu.op. hvor smagte det godt! Det gør alle opskrifter fra Deliciously Ella’s blog sådan set, og den her gryderet med kikærter, sød kartoffel og spinat var bestemt ingen undtagelse. Den er ganske ligetil og skal egentlig bare stå og passe sig selv indtil den er færdig. Dejlig krydret (cayenne peber, gurkemeje og spidskommen) og cremet (kokosmælk) på samme tid. Selv mændene som spiste med synes den smagte godt på trods af det manglende kød. 😉 Find opskriften på Sweet Potato an Chickpea Stew her.

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *