Back in London

Back in London
Så er jeg tilbage i London igen efter et par uger i Danmark med julehygge, fest og en helt igennem fantastisk skiferie i Norge. Jeg må indrømme at det er en lidt bittersød fornemmelse og hverdagen rammer hårdt. Jeg har virkelig nydt at være hjemme og for en gangs skyld kunne holde juleferie uden at have en eksamen hængende over hovedet. Jeg har slappet fuldstændigt af og ikke skænket det forestående speciale en tanke. Bare masser af tid til at være sammen med mine venner og min familie. Derfor er kontrasten også voldsom stor, nu hvor jeg sidder hjemme i lejligheden og prøver at danne mig et overblik over hvordan det her speciale skal gribes an. Før juleferien var jeg jo i praktik og havde fuldt fart på hver dag og masser af besøg. Historien er lidt en anden det næste halve år. Før juleferien savnede jeg virkelig fleksibiliteten til ikke altid at skulle arbejde fra morgen til aften og det at ens dage nødvendigvis ikke er ens. Det er netop hvad jeg står overfor nu og pludselig virker det en smule skræmmende. Jeg vil dog gøre mit bedste for at det næste halve år bliver godt for mig selvom jeg vitterligt ingen motivation har for at skrive det speciale. Jeg ville ønske jeg kunne springe det over og komme direkte ud at arbejde. Det har jeg efterhånden været klar til det sidste halvandet års tid. Men jeg vil forsøge at vende  det til noget positivt, hvilket det bestemt også er i andre aspekter. For eksempel har jeg tidligere været rigtig glad for yoga og det har der bare ikke været tid til indtil nu. Det glæder jeg mig til at komme i gang med igen. Samtidig har jeg også endelig tid og overskud til at begynde at bygge et netværk op herovre. Vi kan tage ud at rejse til foråret, uden at jeg er afhængig af et job (med alt for få fridage). Og endelig har jeg tid til at bruge lidt mere tid i køkkenet, som jeg også bare har savnet helt vildt!

Summa summarum, selvom jeg lige nu synes det er lidt blæsende, koldt og kedeligt her 4. januar, er jeg sikker på at 2016 bliver et skide godt år! Og i forhold til hvor meget der skete i 2015, tør jeg slet ikke forestille mig hvor jeg står om et år!

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *