Et nyt år

glitter-1
Alle har vel nogle (mere eller mindre seriøse) nytårsforsætter. Om de vil være ved det eller ej. Det har jeg også. Jeg vil dog prøve at styre uden om de mest oplagte såsom at spise sundere, gå tidligere i seng, dyrke mere sport, osv. Næ, i stedet har jeg nogle mere personlige af slagsen, som er ting jeg gerne vil blive bedre til. Og nu hvor de bliver skrevet ned, så forpligter de jo. Så her er de ting jeg vil forsøge at huske mig selv på fremover.

  • Prøve at skrue lidt ned for materielle goder og køb af ligegyldige småting (noget jeg allerede er blevet væsentligt bedre til de sidste par år, men der er dog stadig plads til forbedringer). I stedet vil jeg spare pengene op og rejse så meget som det er muligt, for rejser er virkelig noget der forbedrer min livskvalitet og det bedste jeg ved.
  • Blive bedre til at lytte til mit hjerte og min mavefornemmelse i stedet for altid at lade fornuften vinde.
  • Blive mere selvstændig, forstået på den måde at jeg gerne vil være bedre til at gøre ting på egen hånd. Jeg bor i en af de mest spændende byer der eksisterer og alligevel har jeg det bedst  med at opleve byen i selskab med andre. Det vil jeg gerne blive bedre til at gøre på egen hånd, specielt når jeg har alt den frihed, som der følger med sådan en gang specialeskrivning.
  • Forsøge at blive bedre til at slappe af. Som nævnt tidligere, er jeg ekstremt dårlig til at slappe af med god samvittighed. Jeg har en eller anden forestilling om, at jeg helst skal fare rundt hele tiden og huske at lave noget der ser godt ud på CV’et. Men det skal man altså ikke altid, nogle gange er det i orden bare at slappe af og være god ved sig selv. Det vil jeg forsøge at overbevise mig selv om.
  • Stoppe med at stresse over og bekymre mig om ting jeg alligevel ikke kan gøre noget ved her og nu (som fx om jeg mon får et godt job når jeg er færdig med mit speciale).

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *