Hampstead Heath

DSC_0428 DSC_0430 DSC_0437

Apropos forrige indlæg om en indtil videre lidt stresset jobjagt , havde jeg i weekenden brug for bare at slappe helt af. Efter en fredagsbar gone wild og efterfølgende lørdag i sengen, var det tiltrængt at komme lidt ud i den friske luft søndag. Vi gik en lang, lang tur på tværs af London og endte i Hampstead. Et virkelig skønt og roligt område, altså det helt rigtige sted for mig at være søndag. Vi købte kager hos et konditeri vi passerede på vejen og gik videre mod Hampstead Heath, som er en kæmpe stor park i det nordlige London.

Hampstead Heath adskiller sig fra Londons øvrige parker, ved mere at være en form for skov. Londons parker er som regel store, flade græsområder med enkelte træer. Og det er rigtig dejligt, og jeg sætter virkelig pris på de mange grønne områder der er i London, men man får aldrig rigtig følelsen af at være ude i naturen. Det gjorde man til gengæld i Hampstead Heath, som er et bakket og tæt bevokset område – ja, jeg vil faktisk kalde det en skov. Oveni det får man også en ekstra bonus i form af Londons bedste udsigtspost – som endda er gratis – modsat fx The Shard, som man betaler en mindre formue for at komme op i. Vi satte os på bakketoppen (med den udsigt på tredje billede) og spiste kager og drak San Pellegrino i solskinnet. Det var virkelig skønt og et dejligt afbræk fra en meget kaotisk og stresset uge.

hampstead heath

Klods op af Hampstead Heath lå denne gade. Hvis jeg havde 40 millioner gad jeg godt at bo i ét af de huse der! Eftersom de lå lige op ad parken, kunne vi regne ud, at de heldige asener som bor i husene har samme udsigt som vi havde fra vores kagespot. Og en KÆMPE skov i baghaven. Hvis jeg havde de der 40 millioner til at kunne bo i ét af husene på billedet ovenover, så ville jeg også have en hund, som jeg kunne gå tur med i Hampstead Heath. Hvis ikke de mennesker som bor her har peace in mind, så er det i hvert fald deres egen skyld. 😉

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *