Islington og antikmarkeder

Islington og antikmarkeder Islington og Antikmarkeder Islington og antikmarkeder Islington og antikmarkeder I weekenden tog vi til Islington, som ligger i nærheden, i forsøget på at tage lidt julestemning ind på deres lokale julemarked. Efter markedet gik vi en tur rundt i området og opdagede nogle små perler af nogle sidegader. Jeg har tit kørt igennem Islington i bus og tænkt at det så meget hyggeligt ud, men blev virkelig positivt overrasket, da vi gik rundt i de små sidegader. Det var som om det var én stor labyrint af små gader gemt inde bag High Street, og de her små gader var propfyldte med fine antikvitetsforretninger. Nogle solgte messinggenstande, andre smykker og så var der den lille bitte butik på nederste billede, som var propfyldt med gammelt, fint porcelæn. Jeg ville få dårlige nerver af at passe den butik!

Derudover var der en masse hyggelige cafeer og restauranter og når vi på et tidspunkt trænger til nogle andre restauranter end dem i vores eget område (selvom vi nu er temmelig godt stillet i Stoke Newington på den front), vil jeg helt sikkert udforske Islington. I London er det ikke unormalt at bruge 45-60 minutter i tog eller bus på at komme fra A til B, så det er bare så rart når man opdager et skønt område, som man faktisk kan cykle til.

Jeg elsker virkelig at bo i Stoke Newington og lige nu kunne jeg faktisk ikke ønske mig at bo andre steder. Men hvis vi om nogle år stadig bor i London (og jeg ikke længere er på SU, Islington er DYRT), kunne jeg godt forestille mig at bo der. Det er en god blanding af lækre restauranter og hyggelige caféer, butikker og små grønne områder. Og så er der en tube station! Det kan jeg godt nogen gange savne i Stoke Newington, så man kunne komme lidt hurtigere frem. Men på den anden side, manglen på samme er grunden til at vi har råd til at bo der, så måske det ikke er så skidt alligevel. 😉

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *