London tip til godt basistøj

uniqlo shirtuniqlo cashmeregoods_32_086553

Jeg har fået en ny yndlingsbutik efter at være flyttet til London og den hedder Uniqlo (jeg har åbenbart (?!) en svaghed for japanske brands jævnfør forrige indlæg). Umiddelbart en helt igennem rædselsfuld og alt for farverig butik til min smag fyldt med v-hals cardigans (ikke fordi der generelt er noget i vejen med v-hals, det er bare virkelig grimt til mig) og ivrige japanere. Men tålmodighed skal der til, folkens! Når man ved hvilke Uniqlo-klassikere man skal gå målrettet efter, findes der altså nogle gode skatte i den store (og dødsens varme!) butik på Oxford Street (eller hvilken af de mange butikker man nu har fået forvildet sig ind i i London).

Min stil er hverken prangende eller crazy på nogen måde – nærmere grænsende til kedelig. Men jeg er en kvalitetssnob uden lige og cashmere, silke og bomuld er uden tvivl de materialer der fylder mest i mit skab. Og derfor er jeg umanerligt glad for Uniqlo for de laver lækre basisting i netop de her materialer. Med den lille ting in mente at man faktisk kan betale for det. Og det sætter jeg pris på, for godtnok går jeg umådeligt meget op i kvaliteten af det tøj jeg ifører mig, men jeg betaler altså ikke udelukkende for mærket i nakken.

De modeller jeg kan anbefale er først og fremmest deres cashmere striks (hvad hedder strik i flertal?!). De er helt simple, har den perfekte crewneck hals og er super bløde og varme. Jeg kan både anbefale deres herreudgaver (så skal man bare tage en XS eller S) og deres damemodeller. Derudover laver de nogle lækre lammeuldssweatre (de er næsten for varme til det lune vintervejr indtil videre) og så er deres skjorter også værd at gå efter, spcielt deres bomulds Oxford shirt, som har det perfekte snit. Og deres silkeskjorter! Og deres sorte jeans! I fornemmer måske min begejstring. 😉

Tjek deres udvalg ud her, de sender også til Danmark.

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *