Mason Pearson børste – London tip

mason pearson

Den her Mason Pearson børste har klart været ét af mine bedste køb i 2015. Den er total overeksponeret alle steder, men jeg vil også mene det er med god grund. Jeg har altid haft et slør af kruset hår liggende ovenpå hovedet, men den her børste har mindsket det væsentligt meget. Da jeg har krøllet har reder jeg ikke mit hår særlig tit, men de to gange om ugen jeg vasker hår, reder jeg det godt igennem med børsten inden jeg går i bad. Den er lavet med halvt vildsvinehår og halvt nylon. De findes også med rent vildsvinehår, men den her er god til kraftigt hår. Jeg har købt pocket udgaven (den hedder Mason Pearson Pocket Bristle & Nylon BN4), da jeg ikke rigtig kan se fidusen i at betale flere penge (for en i forvejen dyr hårbørste), blot for at få en der er lidt større. Uanset størrelse gør den hvad den skal og jeg er meget tilfreds og det føles nærmest som at få hovedbundsmassage når man bruger den. Samtidig trækker den hårets naturlige olier ud i håret fra hovedbunden (lyder lidt ulækkert, men jeg er sikker på at det er årsagen til at jeg har knap så kruset hår nu) .

Det jeg egentlig ville med indlægget, var at tippe om den markant lavere pris på Mason Pearson børsten her i London. I Danmark koster den 745 kroner, hvilket jeg synes er helt vanvittigt. Til gengæld er prisen væsentligt lavere i London! Jeg købte min i  Liberty på Regent Street (et stormagasin som uanset børste-køb eller ej virkelig er et besøg værd udelukkende for dets indretning!) til den noget lavere pris på omkring 40 pund. Stadig lidt et åndsvagt beløb for en hårbørste, men jeg synes (heldigvis) den er alle pengene værd! Så hvis du går og sukker efter børsten men synes den er for dyr, kan den findes til en langt mere rimelig pris i Liberty, næste gang du er i London.

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *