Skiferie


9772c021-8243-4a4c-b884-d7c5f0afae29 ac60694d-4862-4ab4-b7ff-5005b2aee879 ed77b6cd-9959-4b0b-beea-fb633a6e73f8

Her lidt glimt fra vores skiferie, som vi lige er kommet hjem fra. Skiferie er ultimativt en af mine favorit ferieformer. Der er meget få sportsgrene som jeg finder sjove og interessante og som regel er det noget der foregår for at være lidt god ved mit helbred. Det er bestemt ikke af lyst. Men med ski er det anderledes. Det er noget af det sjoveste jeg ved og jeg elsker virkelig at lyne ned af pisterne eller at køre offpist inde i skovene. Henover nytår var vi i Hemsedal i Norge med min familie og det var den bedste ferie jeg længe har haft! Jeg trængte virkelig til at slappe af og synes ikke rigtig jeg nåede det i juledagene fordi man altid render til en masse forskellige arrangementer på kryds og tværs. Men jeg fik virkelig ladet op på den skiferie og den friske bjergluft gjorde mig virkelig godt. Kombinationen af at være ude hele dagen i den friske luft, få pulsen op når pisterne er lige stejle nok og så komme hjem i bjælkehytten helt øm i musklerne og slappe af i varmen med god mad og et glas rødvin er helt genial. Og når man går i seng om aftenen er man træt på den der dejlige fysiske måde, som man sjældent er til hverdag. Der er man bare træt i hovedet.

Vi var afsted med mine forældre, søskende og min mosters familie og det var virkelig ren afslapning til trods for at man var i bevægelse hele dagen. Min kæreste beskrev det så fint – “Din familie er bare virkelig gode til at hygge sig”. Og jeg tror det er en af grundene til at jeg følte mig så afslappet og klar i hovedet efter den her tur. Jeg var ikke på wifi en eneste gang, jeg savnede det ikke og jeg bekymrede mig ikke om alt det jeg normalt kan bekymre mig om. Alting foregik i langsomt tempo og det eneste vi skulle fokusere på, var at stå på ski og spise noget dejligt mad. Sådan en skiferie er virkelig balsam til sjælen.

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *